Informatikai megoldásokat nyújtunk vállalkozások számára.

Cluster-in-a-Box

A méret a lényeg?

Komplett hibatűrő szerver megoldás 2U vagy 3U méretben?

Igen megvalósítható!

cluster-in-a-box

 

Amennyiben Ön is szeretné az adatait  házon belül tudni, és egyben élvezné a saját felhő előnyeit is, akkor a Cluster-in-a-Box rendszert önnek találták ki.

Mit is tud a SuperMicro új szervere?

A Supermicro eredetileg Windows Storage Server alapú tároló megoldásnak szánta, viszont erősebb processzorokkal és több memóriával máris két szerveres hibatűrő rendszerré válik, mindez költséghatékonyan.

Kiemelendő jellemzők:

Minden aktív komponense menet közben is cserélhető (ho-swap technológia) beleértve a tárolás vezérlőket, a tápegységeket és a merevlemezeket.

  • High-Performance, Tiered Storage Option – the SSG-2027B-CIB020H model incorporates 4x SSD drives for lightning-fast performance by using the new Storage Tiers feature in Windows
  • Windows Server alapon könnyen és egyszerűen integrálható a meglévő Windows alapú IT infrastruktúrába.
  • Könnyen bővíthető, a beépített bővítő portoknak köszönhetően további Supermicro JBOD tárolók is hozzá köthetők (maximum 4db), melyek mindegyike akár 16x 3.5″ SAS1/SAS2 meghajtót tud kezelni, így akár 400TB -ig bővíthető az adat tárolási képesség.

Ideális olyan vállalkozások számára, ahol fontos, hogy az adatok a “kerítésen belül” maradjanak, így a publikus felhő kevésbé vonzó megoldás számunkra. Szerver kosznolidációs megoldáshoz is ajánljuk, ha a régebbi kiöregedett szervereket kívánják virtualizációs környezetbe helyezni.

Ár érték arányban nagyságrendileg 2/3 vagy akár fele áron is megvalósítható, mint egy klasszikus külön tárolórendszer +2 szerver megoldásos verzió. A processzor(ok) memória mennyiség háttértár is rugalmasan változtatható, bővíthető és a Windows Server 2012R2 minősítéssel is rendelkezik.

Érdekesség képpen megemlítjük, hogy a legutóbbi esetben például úgy bővítettünk hálózati kártyákat egy már élesben üzemelő rendszerben, hogy a munka egy pillanatra sem állt meg, az ügyfél munkatársai észre sem vették, hogy éppen szerelés alatt állt egy rövid időre az egyik szerver.

Érdekel!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen minket valamely kapcsolati elérhetőségünkön!