Informatikai megoldásokat nyújtunk vállalkozások számára.

Ha Önt is megbízta a főnök, hogy kerítsen egy informatikust

26
okt

Ha Önt is megbízta a főnök, hogy kerítsen egy informatikust

Ha Önt is megbízta a főnök, hogy keressen egy informatikust

 Avagy mit tegyen, vagy épp ne tegyen, ha informatikai szolgáltató céget kell keresnie és rövid idő alatt szeretne hatékony lenni?

28968783_s

Gyakran tapasztaltuk és tapasztaljuk a hozzánk érkező megkeresésekből, hogy leendő ügyfeleink valódi informatikai igényei és a megkeresésekben szereplő igények, nagyon kis részben fedik egymást. Ez a rövidke írás azért született, hogy megkönnyítse mindkét oldal munkáját, ezzel időt és energiát megspórolva egymásnak, mert az idő az egyetlen olyan dolog, amelyet sosem kaphatunk vissza, ha egyszer elvesztegettük.

Mi a legfőbb kérdés amelyre, ha megvan a válasz, egy remek kapcsolat alakulhat ki ügyfél és IT szolgáltató között?

A kérdés így hangzik:

Mit is szeretnénk valójában kapni az informatikai rendszertől?

A kérdésre egyáltalán nem várunk szakmai, informatikai, választ és nem is kell ilyet adni, inkább saját szavakkal, teljesen hétköznapi módon mondják el mit szeretnének. (pl. ne kelljen várni a gép indulására sokat, otthonról is tudjunk adott esetben dolgozni, az adatainkat tudjuk biztonságban, ha gond van, akkor legyen kit felhívni, aki gyorsan reagál és elhárítja a problémát…) és ehhez hasonló válaszok tökéletesen megfelelőek, melyek önöknek fontosak. Ha valami nem világos úgy is kérdezünk és pontosítjuk a dolgokat.

Egy informatikai cég pontosabb és hatékonyabb megoldási javaslatokat tud kínálni a felmerült igényekre, melyből biztosabb a választás és a későbbi stabil működés. Szerintünk egy olyan vállalkozásnál, aki az informatikára komolyan támaszkodik a mindennapi munkavégzésnél elsődleges a stabil mindennapi működés.
Mi azt szeretnénk, hogy önök azzal foglalkozzanak, amiben a legjobbak, hogy fejlődjön és működjön kiválóan az a vállalkozás, ahol a munkájukat végzik. Az informatikai feladatokat, pedig bízzák ránk, így mindannyian jól járunk.