Informatikai megoldásokat nyújtunk vállalkozások számára.

Impresszum

Impresszum

A honlap fenntartója:

GS Informatika Kft

Székhely: 2040 Budaörs, Napsugár Sétány 2.

Cégjegyzékszám: Cg. 13-09-153274

Adószám: 23768208-2-13


Elérhetőség:

Levélcím: 2040 Budaörs, Napsugár Sétány 2.

Telefon: +3620-225-0106; +3620-224-8007

Internet: www.gsinformatika.hu

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a GS Informatika Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A GS Informatika Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A GS Informatika  weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a GS Informatika Kft. jogosult.

A GS Informatika előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A GS Informatika azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A GS Informatika weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a GS Informatika Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a GS Informatika Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A GS Informatika Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A GS Informatika Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a GS Informatika Kft. kifejezetten kizárja.

A GS Informatika Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a GS Informatika weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.