Informatikai megoldásokat nyújtunk vállalkozások számára.

Tanácsadás

Tudomásunk szerint semmilyen más iparág nem fejlődik olyan gyorsan mint az informatika. Kis túlzással akár naponta jön új eszköz, új megoldás, vagy új technológia.
Tanácsadó szolgáltatásunkkal megkönnyítjük a döntését egyes informatikai kérdésekben, sőt igény szerint akár le is vesszük ezt a terhet a válláról.
Több esetben is tapasztaltuk, hogy az ügyfelek megvesznek valamilyen eszközt mert épp “akciós”, vagy mert egy kiváló értékesítő “rábeszélte” őket egy rendszerre, megoldásra ami aztán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, vagy épp nem illeszkedett az aktuális informatikai környezetbe.
Ha ön is járt már így akkor leszögezzük, hogy a legtöbb esetben ezekkel az eszközökkel megoldásokkal nincs önmagukban probléma, csak éppen nem illeszkednek a meglévő környezetbe valamilyen ok folytán.
Ha szeretné a hasonló helyzeteket elkerülni, vagy éppen több javaslat, vélemény közül szeret választani, vagy ha csak az eredmény érdekli és a többit ránk bízná, akkor engedje meg, hogy tanácsainkkal segíthessük önt, vagy lehessünk egy jó alternatíva az ön számára.